Tidsbesparende

Innheising av hulldekke på for eksempel en garasje på 50m2 tar normalt sett 1-2 timer. Fuging og forankring (som utføres av byggherre) er også en kortfattet prosess, noe som vil si at det kan bygges videre over hulldekket dagen etter.

Fleksibel løsning

Hulldekker kan brukes til alle typer byggeprosjekt og kan ha en spennlengde på opp mot 17 m spenn ved last maks 3kN/m2. Dette gir fleksible romløsninger uten forstyrrende bærekonstruksjoner. Hullene i hulldekket kan brukes til skjulte anlegg i tak, f.eks. ventilasjon, downlights etc.

Kostnadseffektivt

Kort montasjetid og lange spenn gjør at kostnaden for hulldekker blir lav, da man i stor grad slipper bærevegger og søyler inne i rommet, samtidig som at prosessen ikke stopper opp når dekket er lagt. Hulldekket har også en termisk effekt som gjør det energibesparende å benytte.

Oppfyller lyd- og brannkrav

Hvis man skal bygge bolig med utleieenhet er det spesielt nyttig med bruk av hulldekke som vil hindre brannspredning og lydforplantning. En bolig vil få høyrere kvalitet lydmessig i etasjeskillet og stivheten i bygget vil øke. Det er et krav for flerbolighus og utleieenheter i eneboliger at lyd- og brannkrav ivaretas.

Hulldekker kan legges på mange typer underlag

Hulldekket kan legges både på betong, tre, stål og trenger kun bærevegger på kortsider av elementene.

Om elementene

Alle elementer blir spesialtilpasset til hvert enkelt prosjekt og det finnes ingen standardlengde på elementene. Vi skreddersyr en løsning tilpasset dine behov.

Standardbredden på elementene er 120cm, men kan tilpasses hvert enkelt bygg, noe som tillater et vidt spenn av bruksområder. Elementene er armert i lengderetning med forspent armering.

Her kan du se hvordan produksjonen av hulldekker foregår:
Se video

HD200

hulldekke

HD265

hulldekker

Løsning for de forskjellige byggene kaller vi dekkeplan som kan se slik ut:

Kontaktinformasjon

Dekkesystemer AS
Anders Tandbergs veg 17,
2838 Snertingdal

Besøksadresse:
Snertingdalsvegen 1527,
2838 Snertingdal

Telefon:
416 58 495

E-post:
post@dekkesystemer.no